Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Microsoft SQL Server 2017 2 Core
€ 2.999,99

incl. BTW.

Taal:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100576-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Flexibel databasebeheer met Microsoft SQL Server 2017 2 Core Met Microsoft SQL Server 2017 2...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"

Flexibel databasebeheer met Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Met Microsoft SQL Server 2017 2 Core krijgt een onderneming een uitstekende databaseoplossing, waarbij elke licentie twee processoren van de server bestrijkt. Het is een wereldwijd populaire beheersoftware voor databases. Bij elke release zijn er meer functies en details toegevoegd voor meer prestaties en veiligheid, dus met Microsoft SQL Server 2017 2 Core koopt u een zeer geavanceerd en uitgekiend programma. De versie 2017 overtuigt o.a. door het feit dat deze ook in Linux- en Docker-containers loopt.

Relationeel databasemanagementsysteem met SQL-servertechnologieën

Het programma is geënt op de actuele SQL-versie. Een MSSQL-server kan o.a. als data-warehouse worden gebruikt. De software biedt een business-intelligence-platform met schaalbare infrastructuur. Belangrijke gebruikte services zijn
Reporting Services, Integration Services en Analysis Services. Met Microsoft SQL Server 2017 kunnen intelligente applicaties op basis van R en Python worden geschreven. In plaats van alleen maar te reageren, zijn hier voorspellende gegevensanalyses mogelijk. De geïntegreerde mogelijkheden voor parallelle verwerking maken zeer snelle inzichten mogelijk, zelfs bij grote hoeveelheden gegevens. De ondersteuning van Windows, Linux en Docker containers zorgt voor een consistente manier van werken. Hybride oplossingen zijn mogelijk op aanvraag: naast de klassieke werkwijzen, kunnen de werklasten ook worden verwerkt in Azure Virtual Machines. Het kopen van Microsoft SQL Server 2017 2 Core is dus ook een optie voor bedrijven die meer in een cloud willen werken. Tools zoals Azure Active Directory en SQL Server Management Studio kunnen daarbij worden gebruikt voor databasebeheer. Door het genereren van redundante gegevens in de cloud kan de gebruiker desgewenst een back-up maken.

Goed overdachte functie-omvang

Voor veel bedrijfsscenario's is het niet nodig om de Enterprise-versie van Microsoft SQL Server 2017 2 Core te kopen. De standaardversie van Microsoft SQL Server 2017 2 Core biedt de belangrijkste functies voor databasemanagement en gegevensanalyse. De programmeertools T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON en XML kunnen worden gebruikt en er zijn grafische evaluaties van de gegevens. Ook beveiligingsmechanismen zoals encryptie en datamaskering zijn geïntegreerd. Er kunnen ook verschillende opties voor Data Warehousing worden gebruikt. Daarnaast zijn elementaire functies van machinaal leren onderdeel van de software. Zij kan bijvoorbeeld verbinding maken met Python-analysetools.

Microsoft SQL Server 2017 2 Core kopen

Elk van de aangeboden licenties omvat twee kernen. De gebruiker dient er rekening mee te houden dat er voor alle kernen van de processors van de server een licentie moet zijn. Per fysieke processor moeten ten minste vier kernlicenties worden aangeschaft. Bij het werken met virtuele instances moet er voor alle virtuele kernen in elke virtuele machine een licentie zijn. Hiervoor zijn licenties nodig voor ten minste vier kernen per virtuele machine. Houd er ook rekening mee dat het draaien van SQL Server op een virtuele machine langzamer is dan een systeeminterne uitvoering, hetgeen immers virtualisatie-inspanning vereist. Bij Lizengo kunnen licenties voor Microsoft SQL Server 2017 eenvoudig als directe download worden aangeschaft.
Het Lizengo team helpt u graag verder als u vragen heeft tijdens de installatie van Microsoft SQL Server 2017 2 Core.

Werkgeheugen:
minimaal 1 GB,
maar 2 GB om de Data Quality Server-component te installeren in Data Quality Services,
aanbevolen 4 GB resp. meer, naarmate de database groter is


Processorsnelheid:
minimaal 1,4 GHz,
aanbevolen 2,0 GHz of sneller

Processortype:
x64-processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon mit Intel EM64T-ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T-ondersteuning

Geheugen op de harde schijf:
minimaal 6,0 GB voor het maken van tijdelijke bestanden op het systeemstation tijdens de installatie,
extra geheugenruimte afhankelijk van de systeemconfiguratie en de gewenste functies

Doorverwijzende links naar "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft SQL Server 2017 2 Core - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat