Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

lizengo Team
lizengo Team

WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE?

lizengo is een jonge, kosmopolitische en internationale onlinewinkel die gespecialiseerd is in de distributie van downloadsoftware van bekende fabrikanten. Ondertussen is de winkel niet alleen een grote naam in Duitsland, maar handelen we even succesvol op de Europese markt. Sinds 2015 verkoopt lizengo als de grootste onlinewinkel van Europa downloadsoftware in 20 landen.

WAT BIEDEN WE?

Günstige Preise
Preise

BETAALBARE PRIJZEN

Het is ons doel om onze klanten altijd een lage aankoopprijs en uitgebreide service te bieden. We richten ons daarbij zowel op particuliere als zakelijke klanten.

Service
Service

SERVICE

Van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren (08.00 - 17.00) staan wij paraat voor onze klanten om per telefoon, livechat, screensharing of e-mail deskundig advies te geven. Daarnaast helpen we ook bij het installeren van de software.

Garantie
Garantie

Dankzij onze 100% geld-terug-garantie hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken dat ze er bij hun vragen alleen voor staan!

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

KWALITEIT

Bij lizengo krijgt u bewezen kwaliteit voor betaalbare prijzen. Ons geschoolde personeel test of de voor de verkoop bestemde producten voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarbij wordt bij de productsleutels, voordat ze op ons verkoopplatform worden aangeboden, geverifieerd dat het uitsluitend om nieuwe en originele sleutels gaat, die bestemd zijn voor de Europese markt. Op deze manier hebben we al het vertrouwen van veel tevreden vaste klanten van over de hele wereld gewonnen. Met software van lizengo neemt u geen risico.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

DUURZAAMHEID

Het thema duurzaamheid is binnen ons bedrijf van groot belang. Daarom hebben we in de afgelopen jaren extra maatregelen genomen om tot een verantwoordelijk gebruik van beschikbare bronnen te komen: bijna alle procedures bij lizengo worden digitaal aangestuurd, waardoor geen onnodig papier wordt gebruikt. Daarnaast hebben medewerkers bij ons de mogelijkheid een tegen een gereduceerde prijs een OV-kaart aan te vragen en met het openbaar vervoer naar hun werk te reizen om het milieu te sparen.

B2B
B2B

B2B

In de B2B-shop vinden winkels alle softwareproducten voor zakelijk gebruik. Bovendien kunnen ze via de B2B-klantenondersteuning contact opnemen met hun persoonlijke adviseur. Daarnaast helpen onze geschoolde B2B-deskundigen vele winkels ook ter plaatse, begeleiden ze hen bij aankomende projecten en bieden ze uitgebreid advies bij aankopen en ondersteuning bij licentievragen en de auditovername.

Waar komen wij vandaan?

zeitstrahl-nl2013201520182019InternationaliseringOpeningB2B-shopKeurmerkbedrijfsmodelgerechtelijkgecertificeerd doorIT-Recht Kanzlei CertificeringTrusted Shops enChip Leading ShopOprichting
Zufriedenheit 2.000.000 tevreden klanten
Mitarbeiter 100 Medewerkers
Bewertungen 4.8 Trusted Shops-score na 19.000 beoordelingen

KOM BINNEN

Wilt u weten waar wij werken? Neem dan een kijkje in ons bedrijfsgebouw.

WAT IS ONZE VISIE?

We houden van verscheidenheid: lizengo als een interdisciplinair en multicultureel bedrijf

Vision 1

In de afgelopen jaren is ons team uitgebreid met medewerkers op het gebied van marketing, ontwikkeling, klantenservice in vreemde talen, inkoop, verkoop en bij het secretariaat. Op die manier hebben we onze onlinewinkel voortdurend kunnen verbeteren, ons assortiment verbreed en ons klantenbestand uitgebreid.

Vision 2

Teamwork en een open bedrijfscultuur zijn bij ons geen loze termen, maar waarden die echt worden nagestreefd. We zien onszelf als een groot, divers en sterk team. De goede samenwerking tussen onze medewerkers is vooral gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Bij lizengo moet iedereen de mogelijkheid krijgen zichzelf in een positieve werkomgeving volledig te ontplooien en zijn persoonlijke uitdagingen te ontdekken.

Vision 3

We hechten veel waarde aan het kosmopolitische en multiculturele: als bedrijf willen we tegemoet komen aan de uiteenlopende behoeften van een geglobaliseerde wereld en tolereren we geen uitsluiting. De multiculturele samenstelling van ons team weerspiegelt de internationale oriëntatie van lizengo. Daardoor we kunnen altijd een op maat gemaakt aanbod leveren in een multiculturele wereld.

Vision 4

Onze missie is de grootste webshop voor downloadbare software te worden en mensen wereldwijd de mogelijkheid te bieden op elk gewenst moment pasklare producten te kopen die perfect beantwoorden aan hun behoeften. Dankzij een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige software van topmerken, de allerlaagste prijzen en een uitstekende klantenservice maken wij als internationaal georiënteerde onderneming een constante groei door en komen we elke dag een stuk dichter bij ons doel.

Live Chat Live Chat