Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Over ons

 

Een gedetailleerde bedrijfsbrochure is hier te vinden:

Download

Lizengo is een jonge, kosmopolitische en internationale onlinewinkel die gespecialiseerd is in de distributie van downloadsoftware van bekende fabrikanten. Ons doel is om onze klanten altijd een lage aankoopprijs en uitgebreide service te bieden. We spreken zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Via telefoon, livechat of e-mail staan we altijd voor u klaar met deskundig advies. Bovendien helpen we ook bij het installeren van uw software.

Met de focus op Microsoft-producten zijn we echter niet bang om complexere nicheproducten op te nemen voor onze klanten om hen de best mogelijke winkelervaring te bieden. Ons gevarieerde assortiment wordt voortdurend uitgebreid, zodat we u altijd actuele softwareproducten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. De ervaringen van meer dan 2.000.000 tevreden klanten spreken voor zich.

lizengo-team5c45c141add28

 CEO -Tobias M. Zielke:

"Dankzij onze 100% geld-terug-garantie hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken dat ze er bij hun vragen alleen voor staan!"

Bij Lizengo krijgt u geteste kwaliteit

Ons opgeleide personeel controleert of de te verkopen producten aan onze kwaliteitseisen voldoen en zorgt ervoor dat ze nieuw en bestemd zijn voor de Europese Economische Ruimte voordat ze worden opgenomen in onze verkoopplatforms. We genieten daarom al het vertrouwen van veel tevreden vaste klanten. Met software van Lizengo neemt u geen risico.

We houden van verscheidenheid: Lizengo als een interdisciplinair en multicultureel bedrijf

In de afgelopen jaren is ons team uitgebreid met medewerkers op het gebied van marketing, ontwikkeling, klantenservice in vreemde talen, inkoop, verkoop en secretariaat. We hebben onze online winkel voortdurend kunnen verbeteren, ons assortiment verbreed en ons klantenbestand uitgebreid.
Ondertussen zijn we niet alleen in Duitsland gevestigd als een bestendig groot bedrijf, maar handelen we even succesvol op de Europese markt. Als Europa's toonaangevende online shop verkopen we onze downloadsoftware sinds 2015 in 20 landen. Daarbij hechten we veel waarde aan het kosmopolitische en multiculturele: als bedrijf willen we tegemoet komen aan de uiteenlopende behoeften van een geglobaliseerde wereld en geen uitsluiting tolereren. De multiculturele samenstelling van ons team weerspiegelt de internationale oriëntatie van lizengo: daardoor we kunnen altijd een op maat gemaakte aanbod leveren in een multiculturele wereld.

Hoofdkantoor Keulen

Wilt u weten waar wij werken?
Bekijk dan ons bedrijfsgebouw!

 Meer dan 95 werknemers, collega's uit veel verschillende landen en verschillende afdelingen doen elke dag hun best om u software te bieden tegen aantrekkelijke prijzen en daarbij altijd een professionele en uitgebreide service, zoals b.v.: support via de telefoon in uw moedertaal, live chat, e-mail, scherm delen, aanbevelingen voor aankopen, audit overname of verschillende vragen over de producten die wij aanbieden.

Lizengo is uw betrouwbare partner voor veilige en betaalbare downloadsoftware; overtuig uzelf!

Recent bekeken
Live Chat Live Chat