Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

lizengo Team
lizengo Team

WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE?

lizengo is een jong, innovatief en internationaal ingesteld e-commerce bedrijf dat in Keulen de grootste webwinkel voor downloadsoftware van bekende fabrikanten exploiteert. Opgericht als start-up in 2013, hebben we ons nu met succes gevestigd in heel Duitsland met professionele dienstverlening en een gevarieerd productportfolio. Met onze webwinkel zijn we zowel in de B2C- als in de B2B-sector actief. In het kader van externe en interne adviesdiensten bieden wij ook professioneel advies over aankomende audits, licentiemodellen, vraagstukken van procesverbetering en nog veel meer. Inmiddels is lizengo uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat ook internationaal voet aan de grond heeft gekregen: we zijn actief in 20 landen en exploiteren daarmee de grootste webwinkel voor downloadsoftware in Europa.

WAT BIEDEN WE?

Günstige Preise
Preise

VOORDELIGE PRIJZEN

Ons primaire doel is om onze klanten altijd een voordelige inkoopprijs en een uitgebreide service te bieden. Daarbij richten we ons zowel op B2C- als B2B-klanten.

Service
Service

SERVICE

Per telefoon, live chat, screensharing of e-mail staan wij onze klanten van maandag tot en met vrijdag tijdens onze kantooruren (8:00-17:00 uur) met deskundig advies te woord – daarnaast helpen wij ook bij de installatie van software die bij lizengo is aangeschaft.

Garantie
Garantie

"Dankzij onze 100% geld-terug-garantie hoeven onze klanten niet bang te zijn dat ze ooit alleen voor een probleem komen te staan!"

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

KWALITEIT

lizengo staat voor gecontroleerde kwaliteit tegen voordelige prijzen. Onze getrainde medewerkers controleren vooraf of de producten die bestemd zijn voor de verkoop aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo zorgen we ervoor dat de productsleutels uitsluitend nieuwe en originele producten zijn die bestemd zijn voor de Europese Economische Ruimte. Pas na een succesvolle controle wordt het product in ons verkoopplatform opgenomen. Op deze manier genieten we al het vertrouwen van vele tevreden vaste klanten wereldwijd. Met software van lizengo zit je goed.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

DUURZAAMHEID

We hechten veel belang aan het thema duurzaamheid in ons bedrijf. Daarom hebben we de afgelopen jaren steeds meer maatregelen ingevoerd om verantwoordelijker om te gaan met de bestaande middelen: om een hoog papierverbruik tegen te gaan, zijn bijna alle processen bij lizengo digitaal gestuurd. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om voordeliger met het openbaar vervoer naar het werk te reizen – in het belang van het milieu.

B2B
B2B

B2B

Onze B2B-klanten hebben toegang tot een gespecialiseerde klantenservice die hen te allen tijde in hun moedertaal ondersteunt. Indien nodig biedt het businessteam ook ondersteuning op locatie, assisteert het bij aankomende projecten, biedt het advies op maat bij aankopen en uitgebreide ondersteuning bij vragen over licenties en bij aankomende audits. Extern zijn onze Technical Consultants verantwoordelijk voor pre-audits, technisch advies – bijvoorbeeld voor procesoptimalisatie. Intern beheren ze testomgevingen en nemen ze in-house consulting, workshops en nog veel meer over. Na de aankoop zetten we de intensieve professionele ondersteuning voort met een uitgebreide service.

Waar komen wij vandaan?

zeitstrahl-nl2013201520182019InternationaliseringOpeningB2B-shopKeurmerkbedrijfsmodelgerechtelijkgecertificeerd doorIT-Recht Kanzlei CertificeringTrusted Shops enChip Leading ShopOprichting
Zufriedenheit 2.000.000 tevreden klanten
Mitarbeiter 100 Medewerkers
Bewertungen 4.8 Trusted Shops-score na 19.000 beoordelingen

KOM BINNEN

Wilt u weten waar wij werken? Neem dan een kijkje in ons bedrijfsgebouw.

ONZE VISIE

lizengo als interdisciplinair en multicultureel bedrijf

Vision 1

In de afgelopen jaren is ons team uitgebreid met collega's in marketing, ontwikkeling, klantenservice in vreemde talen, inkoop, verkoop en secretariaatsdiensten. Zo zijn we erin geslaagd om onze bedrijfsonderdelen voortdurend te verbeteren, ons productaanbod uit te breiden en ons klantenbestand te vergroten.

Vision 2

Teamwork en een open bedrijfscultuur zijn voor ons geen holle frasen, maar waarden die voor ons vanzelfsprekend zijn en die we dagelijks in de praktijk brengen. We zien onszelf als een groot, kleurrijk en sterk team: de goede samenwerking tussen onze collega's is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Bij lizengo moet elke individuele persoonlijkheid de kans krijgen om zijn of haar eigen uitdaging te ontdekken en zo zijn of haar unieke potentieel ten volle te ontwikkelen in een positieve werksfeer.

Vision 3

Ook openheid en multiculturaliteit zijn waarden die voor ons bijzonder belangrijk zijn: als bedrijf willen we te allen tijde voldoen aan de uiteenlopende behoeften van een geglobaliseerde wereld en we tolereren geen enkele vorm van uitsluiting. De multiculturele samenstelling van ons team weerspiegelt de internationale oriëntatie van lizengo: zo kunnen we in een multiculturele wereld altijd maatwerk leveren.

Vision 4

Met ons optimale aanbod en onze diensten op maat willen we wereldwijd en te allen tijde een comfortabele inkoopervaring bieden. Door altijd te zorgen voor een uitgebreide keuze aan merksoftware in combinatie met onklopbare prijzen en een hoge mate van klantvriendelijkheid, blijven we groeien als internationaal georiënteerd bedrijf en komen we elke dag een stuk dichter bij ons doel.

Live Chat Live Chat