Microsoft Outlook 2019

Microsoft Outlook 2019
€ 109,95

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100521-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Met de versie Outlook 2019 presenteert de softwarefabrikant uit Redmond een zeer sterk...meer

Productinformatie "Microsoft Outlook 2019"

Met de versie Outlook 2019 presenteert de softwarefabrikant uit Redmond een zeer sterk softwarepakket, dat ten opzichte van de versie Outlook 2016 is uitgebreid met talrijke nieuwe functies. De kern van de software blijft nog altijd het betrouwbare verzenden en ontvangen van e-mails, waarbij meerdere accounts eenvoudig met de software kunnen worden gekoppeld en beheerd. 

Voor de ordening van het postvak biedt Microsoft Outlook gebruikers de mogelijkheid om mappenstructuren aan te maken, takenlijsten te creëren, adresboeken te beheren en afspraken te plannen in een uitgebreide agenda. Dankzij de synchronisatie van verschillende eindapparaten is belangrijke informatie ook altijd beschikbaar op de smartphone of laptop wanneer daar behoefte aan is. 


Handige nieuwe functies in Microsoft Outlook 2019
De communicatie wordt vergemakkelijkt door de uitgebreide organisatiefuncties, zoals onder andere de mogelijkheid te bekijken hoeveel contactpersonen al hebben gereageerd op een uitnodiging. De nieuwe BCC-waarschuwing is al even praktisch. Deze voorkomt dat de gebruiker een antwoord op een bericht zonder dit te merken naar alle ontvangers van de oorspronkelijke e-mail stuurt. Door de zogenaamde 'Bill Reminder' herkent Microsoft bovendien betrouwbaar bewaarde rekeningen en worden de bijbehorende betalingstermijnen overgenomen in de agenda, waardoor de kans dat de betalingstermijn wordt overschreden aanzienlijk vermindert. De 'Bill Reminder'-functie is erg handig voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.


Individueel aanpasbare gebruikersinterface
In het kader van de vernieuwing van de e-mailsoftware heeft Microsoft de bekende interface met het lint uit de vorige versie grondig herzien. Gebruikers kunnen als gevolg daarvan in de huidige versie wisselen tussen de traditionele interface en een interface die is teruggebracht tot een menubalk. Bovendien kunnen gebruikers van Microsoft Outlook 2019 nu zowel de menu-elementen in de menubalk aan de bovenkant van het beeldscherm als de elementen in de nieuwe navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm naar wens aanpassen. 


Betere beveiliging tegen malware en phishingmails
Ook wat het thema veiligheid betreft, zijn er enkele dingen veranderd. De huidige Outlook-versie valt vooral op door de nieuwe Safe-Link-service. Terwijl ingebedde links nu met een aanzienlijk betere voorbeeldweergave kunnen worden gecontroleerd, zorgt een realtime scanner die op de achtergrond draait ervoor dat malware- en phishinglinks worden uitgefilterd.


Aanvullende verbeteringen voor iOS
Speciaal voor de iOS-versie van Microsoft Outlook zijn enkele aanvullende verbeteringen doorgevoerd. Eén daarvan is de integratie van machinelearningfunctionaliteiten in het agendasysteem. Hierdoor is het in Microsoft Outlook 2019 mogelijk om door de analyse van de locatie van de gebruiker en het aantal aan een evenement deelnemende personen bijvoorbeeld automatisch een geschikte plek voor een vergadering voor te stellen.

PlattformWindows 10
ProcessorProcessor met ten minste 1 Ghz, 32 bit (x86) of 64 bit (x64) - sneller ten zeerste aanbevolen
WerkgeheugenTen minste 2 GB RAM (32 bit/64 bit), 4 GB RAM aanbevolen (32 bit/64 bit)
Grafische kaartDirectX 9 (minimaal) met WDDM 1.0-driver, DirectX 10 (optimaal)
GeluidskaartNiet gespecificeerd
Harde schijfTen minste 16 GB schijfopslag op de installatieschijf (32 bit), 20 GB schijfopslag (64 bit)
Beeldscherm800 c 600 pixels (minimaal)
Optische driveDvd-drive (voor installatie van dvd)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Outlook 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Outlook 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat