Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Windows Thin PC

Windows Thin PC
€ 34,95

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100615-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Engels
De support voor Windows 7 werd op 14.01.2020 beëindigd. Windows Thin PC is een speciale...meer

Productinformatie "Windows Thin PC"

De support voor Windows 7 werd op 14.01.2020 beëindigd.

Windows Thin PC is een speciale versie Windows 7. Met dit besturingssysteem kunnen computersmet oudere hardware worden geconverteerd naar Thin Clients. Als gevolg hiervan hoeft een bedrijf minder nieuwe hardware te kopen. Bovendien worden kosten voor VDA-licenties bespaard omdat ze niet afzonderlijk voor Thin Clients zijn vereist. Naast stationaire computers kunnen ook laptops worden voorzien van het nieuwe besturingssysteem. Ten slotte maakt de maakt de software ook draadloos Remote Desktop-gebruik mogelijk via de wifi-antenne van een notebook. In virtuele machines kan het besturingssysteem echter niet worden gebruikt, omdat het voor een ander doel is ontwikkeld. Onder Windows Thin PC kan de gebruiker programma’s uitvoeren vanuit de volgende gebieden:

- Beveiliging, beheer, terminalemulatie,
- Remote Desktop en vergelijkbare technologieën,
- Webbrowser en instant messaging, 
- Documentweergave en 
- .NET Framework en Java Virtual Machine.
Programma’s waarin u zelf iets produceert, zoals Office, worden echter niet ondersteund.

Integreer energiezuinige computers in de bedrijfsinfrastructuur

Windows Thin PC kopen is, onder andere, een goed idee als oudere computers of apparaten met een zeer laag energieverbruik moeten worden gebruikt. Als gevolg hiervan kan het besturingssysteem helpen de kosten in de onderneming te verlagen. Met zijn verminderde prestaties heeft Thin PC aanzienlijk minder hardwarebronnen nodig dan 'grotere' besturingssystemen.

Desondanks kan Thin PC beheerprogramma's zoals System Center aan. Het is eenvoudig om Thin Clients centraal te beheren. Toepassingen kunnen op rollen gebaseerd worden gebruikt. Dit geldt ook voor beveiligingspatches, gegevens en updates. Voor nog meer IT-beveiliging zijn de functies van BitLocker en AppLocker bekend van de Enterprise-editie beschikbaar. Bovendien kunnen Thin pc-gebruikers op laptops veilig toegang krijgen tot bedrijfsgegevens via DirectAccess.

Hardwareonafhankelijk gebruik van grafisch-intensieve applicaties

Windows Thin PC gebruikt bepaalde functies van Service Pack 1 voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2. Zo heeft u via een externe verbinding toegang tot Windows-desktops inclusief Aero-effect. Windows Thin PC kopen betekent ook op minder krachtige apparaten op afstand 3D-toepassingen of HD-video te gebruiken. Via een netwerk kan de gebruiker grafisch-intensieve programma's uitvoeren. Er is geen overeenkomstige hardware nodig op de lokale pc, omdat het eigenlijke computationele werk wordt overgenomen door de netwerkservers. Thin PC is de opvolger van Windows XP-gebaseerde ‘Windows Fundamentals‘ en heeft in de loop der jaren veel tevreden gebruikers gevonden. Windows Thin PC is een verpakking van ‘Windows Embedded Standard‘. In een aangepaste vorm wordt dit ook gebruikt door veel fabrikanten van echte Thin Clients om ‘slanke‘ computers vanaf fabriek uit te rusten.

Windows Thin PC kopen voor bedrijven

Thin PC is een besturingssysteem dat is gebaseerd op de beproefde Windows 7 Enterprise. Hiermee kan aan bestaande pc's een nieuw doel worden toegewezen. Computers die mogelijk niet snel genoeg zijn om volledige Windows-besturingssystemen te verwerken, worden Thin Clients. Deze voldoen aan hoge beveiligings- en compliancevereisten. Hieraan dragen softwarefilters bij, die onder meer voorkomen dat gebruikers gegevens op de harde schijf opslaan. Met behulp van RemoteFX maakt Thin PC uitgebreid remote desktop-gebruik mogelijk, waardoor bijvoorbeeld hoogwaardige multimedia-inhoud van andere desktops of vanaf de server kan worden afgespeeld.

Lizengo biedt een uitgebreide selectie originele software van het besturingssysteem tot het antivirusprogramma. Wij zijn er om u te helpen en adviseren wanneer er vragen zijn over software of installaties.

Processor: 
minimaal 1 GHz en 32-bit (x86)

Werkgeheugen:
minimaal 1 GB

Beschikbaar hardeschijfgeheugen:
minimaal 16 GB

Grafisch: 
DirectX 9 grafische driver met Windows Display Driver Manager 1.0 of hoger

Station:
opstartbaar dvd-rom-station

Doorverwijzende links naar "Windows Thin PC"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Thin PC - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat