Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs

Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs
€ 679,95

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100535-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - De apparaatgebonden oplossing voor...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs"

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - De apparaatgebonden oplossing voor bedrijfslicenties

Om de vele voordelen van Microsoft Exchange Server 2019 te kunnen benutten, hebben gebruikers de juiste licenties nodig voor individuele gebruikers of apparaten. Microsoft biedt op dit moment zowel persoonlijke licenties (User CAL) als apparaatlicenties (Device CAL) aan. Beide soorten licenties kunnen ook naar wens met elkaar worden gecombineerd. 

Op deze manier kunnen bedrijven een op hun eigen behoeften gebaseerd softwaresysteem in te richten dat de samenwerking tussen individuele werknemers, afdelingen en volledige bedrijfslocaties aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien biedt een Device CAL van Microsoft Exchange Server de mogelijkheid om een ​​bestaand systeem snel en eenvoudig uit te breiden met een ander apparaat. Apparaatlicenties zijn zowel afzonderlijk als in licentiebundels verkrijgbaar met vijf, tien of meer licenties. Bedrijven profiteren dus van een voordelige licentie.

Wat is het verschil tussen gebruikers- en apparaatlicenties?
Gebruikerslicenties kennen een persoonlijke licentie van Microsoft Exchange Server 2019 aan een specifieke gebruiker toe. Deze ontvangt zijn eigen toegangsgegevens en tegelijkertijd toegang tot de software onafhankelijk van het apparaat; ongeacht of deze op een computer op de werkplek, op een computer in het thuiskantoor of op een laptop voor mobiel werken is geïnstalleerd.

Met een Device CLA van Microsoft Exchange Server 2019 kunt u de software op een specifiek apparaat voor een onbeperkt aantal gebruikers installeren. Wie het apparaat gebruikt, is van geen belang. De Device CAL is niet overdraagbaar, dus het is geen zwevende licentie.

Microsoft Exchange Server 2019 - Innovaties slaan nieuwe wegen in
Met een Device CAL van Microsoft Exchange Server 2019 maken en vergroten bedrijven een sterk systeem voor eenvoudige samenwerking,  door middel van talrijke vernieuwde en verbeterde functies. En Exchange Server 2019 heeft interessante vernieuwingen te bieden.

  • Ondersteuning voor high-performance systemen: In de huidige versie van Microsoft Exchange Server 2019, heeft Microsoft het aantal ondersteunde processors uitgebreid van 24 naar 48. Ook het maximaal ondersteunde geheugen neemt toe van 192 GB tot 256 GB. Daarbij komt nog het gebruik van snelle SSD-schijven om de prestaties te optimaliseren.
  • Nieuwe Search Engine: De inmiddels overjarige FAST search werd in versie 2019 vervangen door de veel modernere Bing zoekmachine. Dit betekent dat zowel zoekdatabases als zoekindexen vanaf nu deel uit van de mailbox databases.
  • Veiliger dan ooit tevoren. Dankzij de veilige verificatie met behulp van certificaten, de veelomvattende data loss prevention (DLP) en de mogelijkheid om software van derden te verbinden via een anti-virus API Exchange Server 2019 veiliger dan iedere vorige versie.
  • Verbeterd kalendersysteem: Het kalendersysteem van Microsoft Exchange Server 2019 is gebaseerd op Office 365. Daardoor beschikt deze zowel over het delen van de kalender als ook over interessante functies, zoals "Add-MailboxFolderPermisson" voor het toewijzen van volmachten.
  • Tal van extra functies: Er zijn ook functies zoals een globaal adresboek met een zwarte en witte lijst, toegang tot internet via de Outlook Web App, een SmartScreen-filter en de Intelligente Message Filter (IMF) .
platformWindows
Ondersteund besturingssysteemWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
processorIntel CPU met x64-architectuur. Dit moet de Intel 64-architectuur "Intel EM64T" ondersteunen. Als alternatief is een AMD-CPU nodig die het "AMD64" -platform ondersteunt.
RAMminimaal 4 GB RAM (indien benaderd via de client), minstens 8 GB RAM (mailbox)
grafische kaartk.A ..
geluidskaartk.A ..
schijfMinstens 30 GB vrije schijfruimte op het station van de Exchange-installatie
schermk.A ..
optische schijfk.A ..
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat