Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter
€ 4.099,95

incl. BTW.

Server licenties:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100487-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Windows Server 2019 DataCenter kopen en profiteren van betrouwbaarheid en prestaties...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 Datacenter"

Windows Server 2019 DataCenter kopen en profiteren van betrouwbaarheid en prestaties

Met de DataCenter Edition van Windows Server 2019 bouwt het in Redmond gevestigde softwarebedrijf voort op de kracht van Windows Server 2016 en helpt daar grote ondernemingen en organisaties bij het opbouwen van een stabiele en krachtige netwerkstructuur. De nieuwe versie is gebaseerd op talrijke verbeteringen en exclusieve functies. Het serverbesturingssysteem biedt bijzondere voordelen voor bedrijven dieWindows Server 2019 DataCenter kopen en gebruiken in een "hybride cloud-scenario". Onderdeel van het totale pakket is onder andere de betere verbinding met Microsoft Azure door het gebruik van de browser-gebaseerde tool "Project Honolulu".


Meer veiligheid in Windows Server 2019
Veiligheid is nog steeds een 'hot item' in de serverruimte. Ook met de Windows Server 2019 DataCenter-Edition reageert Microsoft opnieuw op actuele bedreigingen uit het World Wide Web en verbetert het bedrijf zijn server-besturingssysteem op talrijke punten. Voor gebruikers is de samenwerking met Windows Defender Advanced ThreatProtection bijzonder interessant. Dit beveiligingsmechanisme is gespecialiseerd in de detectie van bedreigingen zonder handtekeningbestanden en beschermt effectief tegen rootkits en zero-day-aanvallen door middel van cloud-verbindingen die niet worden gedetecteerd door conventionele virusscanners. Daarnaast is er eenvoudigere en betere versleuteling, die ook netwerkverkeer en virtuele machines (VM's) omvat.


Express-updates en betere integratie van Microsoft Azure
Gebruikers van de Windows Server 2019 DataCenter-Edition profiteren bovendien van Microsofts Express-Updates, zoals ze al bekend zijn van het desktop-besturingssysteem Windows 10. Het grote voordeel is dat de nieuwe expres-updates aanzienlijk kleiner zijn dan de delta-updates die tot nu toe gebruikelijk waren op Windows-servers. De Express-updates, die op dezelfde manier werken als databack-ups die op elkaar opbouwen, versnellen niet alleen het downloaden en installeren, maar verminderen ook het aantal herstarts dat noodzakelijk is voor de gebruikte servers.


De nieuwe versie wordt ook gekenmerkt door een nauwere integratie met Microsoft Azure. Dit opent dan weer nieuwe mogelijkheden voor gebruikers van de Windows Server 2019 DataCenter-Edition, zoals vereenvoudigde bestandensynchronisatie, databack-up via Azure Backup of het laden van bestandsservers met Azure Files uit de cloud. Naast het aansluiten van clusters op Microsoft Azure is er ook de mogelijkheid om een back-up te maken van gegevens in de cloud met de Storage Migration Assistant.

Nieuw is ook de verbeterde virtualisatie van Linux-servers onder Windows Server 2019 en de bescherming ervan via "afgeschermde VM's", die voorheen alleen mogelijk was met Windows-servers. Met Windows Server 2019 kunnen Linux distributies nu ook geïntegreerd worden in de Windows-installatie via Windows-Subsystem for Linux. Dit heeft als voordeel dat Linux-servers nu ook gemakkelijk vanaf Windows-servers met Linux-commando's beheerd kunnen worden. 


Flexibel licentieconcept voor grote organisaties
Ondernemingen, dieWindows Server 2019 DataCenter aanschaffen, blijven profiteren van een geavanceerd licentieconcept, dat overtuigt door maximale flexibiliteit. Net als de standaard editie van Windows Server 2019 is ook de DataCenter-Edition hardware-afhankelijk verkrijgbaar via Core-licenties, inclusief de toegangsapparaten en gebruikers. Net als bij de voorganger blijven het "8-Core-minimum" per processor en het "16-Core-minimum" per server van toepassing.

Platform Windows
Processor Processor met ten minste 1,4 GHz, (Single-core), ten minste 1,3 GHz (Multi-core) - 3,1 GHz of meer aanbevolen (Single- en Multi-core), maximale ondersteuning voor 2 CPU-aansluitingen
Werkgeheugen Minimaal 2 GB RAM (of 4 GB als Windows Server Essentials wordt gebruikt als VM), 16 GB RAM aanbevolen, maximale ondersteuning van 64 GB
Grafische kaart n.b.
Geluidskaart n.b.
Harde schijf Ten minste 160 GB harde schijfruimte met een systeemdeel met een capaciteit van ten minste 60 GB
Beeldscherm n.b.
Optische aandrijving DVD-station (om DVD te installeren)
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 Datacenter"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 Datacenter - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat