Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Windows Server 2008 R2 Standard

Windows Server 2008 R2 Standard
€ 309,95

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100052-BE
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Windows Server 2008 R2 Standard is de volgende generatie van Windows Server 2008 Standard en is...meer

Productinformatie "Windows Server 2008 R2 Standard"

Windows Server 2008 R2 Standard is de volgende generatie van Windows Server 2008 Standard en is gebaseerd op Windows 7. Met Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard zijn er tal van nieuwe functies, zoals de ondersteuning van DirectAccess en een maxium van 256 logische processors. Vele andere nieuwe functies en programma’s worden aangeboden in Win Server 2008 R2 Standard zo biedt het uw onderneming de optimale server support. 

Optimale serverbeheer en virtualisatie met Win Server 2008 R2 Standard

De Windows Server 2008 R2 Standard besturingssysteem is bedoeld voor bedrijven van elke omvang. Het bevat een groot aantal vernieuweingen in het bijzonder op het gebied van management, virtualisatie, data-overdracht en het Netwerk-lastverdeling. Er zijn meerdere modussen beschikbaar in Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard. De server manager is verantwoordelijk voor het centraal beheer van de functies en rollen. Bovendien geeft het een overzicht maar ook kennisgeving van de componenten en het systeem. Andere vormen van beheer in Windows Server 2008 R2 Standard is snap-ins en MMC, een geïntegreerde WMI –interface. Evenals is het beheer via PowerShell mogelijk. Met het virtualisatie platform Hyper-V biedt Win Server 2008 R2 Standard een optimale virtualisatie –omgeving 

Meer prestaties door verbeterde functies

Door het herinrichten van de communicatie-stacks in Windows Server Standard 2008 R2 is de datadoorvoersnelheid bijna verdrievoudigd ten opzichte van Windows Server 2003. Bovendien wordt de netwerkbelasting gedeeld door middel van een intelligente lastverdeler over meerdere systemen. Win Server 2008 R2 Standard ondersteunt standaard IPv6 en IPv4. Ten opzichte van de vorige versie zijn de systeemvereisten voor Windows Server Standard 2008 R2 op gebied van de processor en harde schijf iets verhoogd. De minimale eis is 1,4 Ghz van de processor in plaats van 1 Ghz in de vorige versie, ook de eis van de hardeschijf is minimaal 32GB in plaats van 10GB. 

Nieuw in Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard

Veel nieuwe programma’s en functies bieden in Win Server 2008 R2 Standard een optimale ondersteuning en betrouwbare systeem werking voor uw server aan. De belangrijkste nieuwe functies in Windows Server Standard 2008 R2 zijn:

 • Active Directory: Tool om gebruikers en middelen te beheren
 • Uitgebreide Terminal Services: Enkele nieuwe extra functies
 • PowerShell: Modern alternatief voor de command line programma
 • Internet Information Services 7.0: Webserver voor stratische en dynamische websites
 • BitLocker: Programma voor data-encryptie
 • Core-Server: Besturingssysteem zonder een grafische gebruikersinterface

Veilige Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard

Windows Server 2008 R2 Standard biedt naast tal van functionele innovaties en optimalisaties voor veel nieuwe beveiligingsfuncties aan. Onderandere het geïntegreerde Network Access Protection Network Access Protection (NAP) . Het NAP beoordeelt continu de Clients, waardoor onveilige toestanden en aanvallen direct ontdekt worden en zo het netwerk kan beveiligen. 

De ingebouwde firewall ondersteunt zowel firewall-instellingen en IPsec- richtlijnen in de nieuwe management module. Overlappende instellingen zijn gemakkelijker te detecteren door een front management. Andere belangrijke beveilingsfuncties zijn de Cryptography Next Generation voor cryptografische toepassingen. De read-only domain controller voor gebruik in veiligheidskritische gebieden. Het laatste wordt gebruikt om middelen en domeinen te beheren en volledig te beschermen in het logische en fysieke netwerk. 

Windows Server 2008 R2 Standard - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2008
Prozessor

 Minstens 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) Aanbevolen: 2 GHz of hoger 

Werkgeheugen  Minstens 512 MB Aanbevolen: 2 GB RAM-geheugen of meer Maximum (32-bits systemen): 4 GB (Standard Edition) of 64 GB (Enterprise en Datacenter edities) 
Maximum (64-bits systemen): 32 GB (Standard Edition) of 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition en Itanium-systemen)
Schijfruimte  Minimaal 10GB Aanbevolen: 40GB (volledige installatie) of 10 GB (Server Core-installatie)
Grafische kaart

 Super VGA (800 x 600) of hogere resolutie beeldscherm

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2008 R2 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2008 R2 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat