Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Windows Server 2008 R2 Enterprise

Windows Server 2008 R2 Enterprise
€ 328,95

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100053-BE
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
De versie Windows Server 2008 R2 Enterprise is gebaseerd op de Enterprise voorgangers en biedt...meer

Productinformatie "Windows Server 2008 R2 Enterprise"

De versie Windows Server 2008 R2 Enterprise is gebaseerd op de Enterprise voorgangers en biedt ook een aantal verbeteringen en nieuwe functies aan. Server 2008 R2 Enterprise is gericht op kleine en grote bedrijven en is voornamelijk gemaakt voor de virtualisatie –omgeving. Daarnaast staan er verschillende functies en programma’s ter beschikking als het virtualisatieplatform Hyper-V, Powershell en Active Directory. Daarmee biedt Windows Server 2008 R2 Enterprise een betrouwbare en krachtige server besturingssysteem voor uw bedrijf. 

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise biedt uitgebreide functionaliteit

Windows 2008 R2 Enterprise is gebaseerd op Windows 7, terwijl zijn voorganger het fundament van het besturingssysteem van Windows Vista had. Het gebruikersinterface is verbeterd en nog meer systeemtechnische optimalisaties zijn uitgevoerd. Wilt u een grafische gebruikersinterface gebruiken waarmee u tijd bespaart, dan biedt Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise een Core-installatie aan. Dit laat het systeem, bijvoorbeeld scripts een voor een beheren in plaats van de gebruikersinterface. De noodzakelijke functies en programma’s kunt u ook gebruiken in deze optie. Een belangrijke verandering in Windows Server 2008 R2 Enterprise is dat het server-besturingssysteem alleen nog in de 64-bits versie verkrijgbaar is. DirectAccess en maximaal 256 logische processors worden ondersteunt. 

Windows 2008 R2 Enterprise is in het bijzonder voor het gebied van virtualisatie ontwikkeld, zo heeft u functies,zoals de vier licenties voor virtuele instances of het virtualisatieplatform Hyper-V. Het is ook mogelijk om zowel fysieke als virtuele bronnen te beheren en zelfs complete systemen te virtualiseren. Server 2008 R2 Enterprise biedt u een eigen management tool aan, terwijl u uw systeem beheert zijn er modussen beschikbaar voor het algemene beheer. Het maakt niet uit of u Server Manager, Powershell of het geïntegreerde WMI-interface gebruiken wilt om de middelen te beheren. Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise ondersteunt u in elke situatie. 

Nieuwe functies in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise

Alle nieuwe functies en programma’s in Windows 2008 R2 Enterprise zijn zorgvuldig ontwikkeld voor de server- eenheden. Terwijl de verbeteringen vooral gericht zijn op snelheid en datadoorvoersnelheid , zijn de vele nieuwe mogelijkheden optimaal voor de ondersteuning van het virtualisatie omgeving. In combinatie met de nieuwe basisfuncties krijgt u met Server 2008 R2 Enterprise een volwaardige server-besturingssysteem met de volgende functies:

 • DirectAccess: Alternatives VPN-System
 • Active Directory: Het beheer van de gebruikers en de middelen
 • Geoptimaliseerde Terminal Service: Toegevoegde functies
 • Core-Server: Minimale uitvoering van het besturingssysteem
 • Internet Information Services 7.0: Voor het opstellen van dynamische en statische webpagina’s
 • Hot Add Memory: Geheugen toevoegen terwijl het systeem actief is
 • BitLocker: Programma voor het versleutelen van data

Een andere belangrijke nieuwe functie in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise is de “Failover Clustering‘‘. Met behulp van deze functie kunt u maximaal 128 partities en 18 Exabytes resources in clusters beheren. 

Beveiligings functies in Windows Server 2008 R2 Enterprise

Aangezien veiligheid voor Microsoft een belangrijk onderdeel is voor elk besturingssysteem, zijn in Server 2008 R2 Enterprise ook de volgende beveiligingsfuncties geintegreerd: Read only Domaincontroller, Network Access Protection, Cryptography Next Generation.

Windows Server 2008 R2 Enterprise - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2008
Prozessor

 Minstens 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) Aanbevolen: 2 GHz of hoger 

Werkgeheugen  Minstens 512 MB Aanbevolen: 2 GB RAM-geheugen of meer Maximum (32-bits systemen): 4 GB (Standard Edition) of 64 GB (Enterprise en Datacenter edities) 
Maximum (64-bits systemen): 32 GB (Standard Edition) of 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition en Itanium-systemen)
Schijfruimte  Minimaal 10GB Aanbevolen: 40GB (volledige installatie) of 10 GB (Server Core-installatie)
Grafische kaart

 Super VGA (800 x 600) of hogere resolutie beeldscherm

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2008 R2 Enterprise"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2008 R2 Enterprise - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat