Windows Server 2008 DataCenter

Windows Server 2008 DataCenter
€ 614,99 € 2.999,00 (79,49% gespaard)

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100051-BE
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Het besturingssysteem Windows Server 2008 DataCenter is speciaal ontworpen voor de werking van...meer

Productinformatie "Windows Server 2008 DataCenter"

Het besturingssysteem Windows Server 2008 DataCenter is speciaal ontworpen voor de werking van servers en ondersteuning hiervan. Met zijn talrijke functies en verbeteringen, met name voor een betere workflow in bedrijven. De virtualisatie staat bij Windows 2008 DataCenter voorop. Maar ook veel meer functies zoals Active Directory, Network Access Protection en andere vormen van beheer maken het besturingssysteem voor servers een sterk ondersteund systeem.

Stabiele server omgeving met Microsoft Windows Server 2008 DataCenter 

Windows Server 2008 DataCenter is ideaal voor zowel kleine en grotere bedrijven die een stabiel systeem nodig hebben voor een server. Vooral bedrijven met een groot aantal virtuele machines genieten met Windows Server DataCenter 2008 van talrijke voordelen. Die omvat bijvoorbeeld het virtualisatieplatform Hyper-V, waardoor u volledige server systemen virtualiseert. Ook maakt Microsoft Windows Server 2008 DataCenter het mogelijk dat fysieke en virtuele recources door middel van een aparte managment tool beheerd kunnen worden. Bovendien beschikt Windows 2008 DataCenter  over aantal virtuele instances, daarmee krijgt elke service een licentie. 

Verdere verbeteringen zijn te vinden onder andere in het adminstratief gedeelte, verschillende modus die ter beschikking zijn en een Server Manager voor gecentraliseerd beheer van de functies. Een geïntegreerde WMI –interface met functies voor het beheren van scripts en een PowerShell en de optie van het hergebruiken van bestaande scripts. Windows Server DataCenter 2008 biedt een gebruiksvriendelijke interface aan die u ook zonder het zogeheten Core-installatie kann gebruiken. Alleen de noodzakelijke functies kunnen zonder grafische interface worden geinstalleerd, daardoor kunt u tijd besparen. 

Nieuwe functies en meer in Microsoft Windows Server 2008 DataCenter

Vanwege het grote aantal nieuwe functies en programma’s voor Microsoft Windows Server 2008 DataCenter zijn ook de systeemvereisten van belang zoals, het vereiste geheugen, hardeschijf ruimte, en minimaal een 1,4 Ghz sterke processor. Daarvoor krijgt u in Windows 2008 DataCenter  vele belangrijke functies die u optimaal ondersteunen in de server –modus:

 • Core-Installatie: Minimale versie van het besturingssysteem voor servers
 • Active Directory: Hulpmiddel voor het beheer van ressourcen en gebruikersaccounten
 • Beheer modus: Servermanager, WMI of PowerShell voor individueel beheer
 • Internet Information Services 7.0: Met PHP, HTML en SSL-ondersteuning
 • Revised Terminal Services: Extra nieuwe functies  
 • BitLocker: Tool voor data-encryptie

In Microsoft Windows Server 2008 DataCenter word de functie ‘’Hot Add Memory’’ en uitsluitend in deze versie ook de functie ‘’Hot Replace Memory’’ ondersteund. Daarnaast zijn er ook een aanvulling van nieuwe functies door middel van verbeteringen in het systeem. Een verhoogde datadoorvoer, de steun van maximal twee TeraBytes aan Ram-geheugen en de ondersteuning van maximaal 64 processoren bieden uw server een krachtige en betrouwbare besturingssysteem aan. 

Uitstekend uitgerust op het gebied van veiligheid

Andere functies in Windows Server DataCenter 2008 zijn voornamelijk ontworpen voor een betere veiligheidsondersteuning van het besturingssysteem van servers. Zo herkent het geïntegreerde Network Access Protection onveilige omstandigheden en aanvallen door een beoordelingssysteem. Bovendien kan de Read Only Domaincontroller optimaal worden gebruikt in kritische veiligheids gebieden worden ingezet. Dit geeft u zowel een krachtige besturingssysteem en uitstekende optimalisatie van virtualisatie, evenals een beveiligde server omgeving voor uw bedrijf.

Windows Server 2008 DataCenter - Systeemvereisten

Platform Windows
Ondersteunde besturingssystemen Windows Server 2008
Prozessor

 Minstens 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) Aanbevolen: 2 GHz of hoger 

Werkgeheugen Minstens 512 MB Aanbevolen: 2 GB RAM-geheugen of meer Maximum (32-bits systemen): 4 GB (Standard Edition) of 64 GB (Enterprise en Datacenter edities) 
Maximum (64-bits systemen): 32 GB (Standard Edition) of 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition en Itanium-systemen)
Schijfruimte Minimaal 10GB Aanbevolen: 40GB (volledige installatie) of 10 GB (Server Core-installatie)
Grafische kaart

 Super VGA (800 x 600) of hogere resolutie beeldscherm

Geluidskaart /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2008 DataCenter"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2008 DataCenter - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat