Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL
€ 74,95

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100492-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard met User CAL kopen, profiteren...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL"

Bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard met User CAL kopen, profiteren uitgebreid van de mogelijkheden van de collaborationsoftware van Microsoft.Sharepoint brengt samenwerking op verschillende bedrijfsniveaus en buiten de afdelingsgrenzen tot een nieuw niveau en ondersteunt comfortabele en eenvoudige taakbeheer en projectcoördinatie met verschillende functies. 

Dankzij geautoriseerde, realtime, zichtbare, bruikbare inhoud, zijn content management en daaraan gerelateerde processen efficiënter dan ooit. Als intranetportaal en sociaal netwerk voor interne communicatie, discussiegroepen, enz., profiteren gebruikers van toenemende werkprecisie, lagere kans op fouten, tijdsbesparing en grotere efficiëntie. Naast het maken van interne blogs en teamwebsites, is het ook mogelijk om discussiegroepen te beheren. Sharepoint Server is tevens voorzien van een krachtige zoekfunctie.

De belangrijkste vernieuwingen van Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL.

Ook in Microsoft Sharepoint 2016 Standard User CAL heeft Microsoft talrijke nieuwe functie geïntegreerd en een aantal gedetailleerde verbeteringen doorgevoerd. Bijzonder interessant is de naadloze integratie van Sharepoint 2016 in een moderne OneDrive-omgeving. Dit maakt het uploaden en beheren van inhoud zowel gehost door SharePoint als browsers zoals Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Google Chrome veel makkelijker. 

Bovendien biedt de OneDrive-omgeving nu de mogelijkheid om compatibele afbeeldingen en video's te bekijken in de voorbeeldmodus. Dit maakt het weer gemakkelijk om snel grote hoeveelheden afbeeldingen in gearchiveerde mappen te doorzoeken. Daarnaast zijn er verschillende andere innovaties zoals:

  • Zero Downtime Patching: tijdrovende patchprocedures en bijbehorende downtime behoren met Sharepoint2016 tot de verleden tijd. Dit wordt in de 2016-versie verzekerd door een kleiner aantal pakketten waarvan de grootte ook is verkleind.
  • Grotere uploadbestanden: in de huidige release verwijdert Microsoft de maximale uploadbestandsgrootte van 2 GB. De ontwikkelaar beveelt een maximale bestandsgrootte van 10 GB aan op Sharepoint 2016.
  • Durable links: met Sharepoint 2016 is het probleem van ongeldige links bij het delen van bestanden passé. Met behulp van DurableLinks, die zijn gebaseerd op de resource-ID van het document, zijn de ingesloten links nu permanent geldig.
  • Nieuw Compliance Center: het creëren en onderhouden van interne en wettelijke regels voor archivering en beheer van zakelijke documenten is eenvoudiger dan ooit met het nieuwe Compliance Center en het In-Place Policy Hold Center. Op tijd gebaseerde onherstelbare verwijdering van gegevens uit bijvoorbeeld OneDrive for Business werkt nu volledig automatisch met slechts een paar muisklikken.
  • Optimalisatie voor touchscreens en mobiele apparaten: bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard met UserCAL kopen, profiteren van een grotere consistentie tussen apparaten. Of u nu uw notebook, desktop, smartphone of tablet gebruikt, dankzij de extra optimalisering voor touchscreens, kunt u gemakkelijk op elk gewenst moment door SharePoint-sites, inhoudsdatabases en OneDrive navigeren.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard met User CAL

Bedrijven die bij lizengo Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard met User CAL kopen, verkrijgen optimale aanvulling op hun serverlicentie. User CAL's zijn licenties waarmee werknemers toegang hebben tot Sharepoint 2016. Hoewel Device CAL's slechts aan één apparaat zijn gekoppeld, staat User CAL's de licentiëring van Sharepoint 2016 Standard voor slechts één gebruiker toe. 

Na licentieverlening heeft de gebruiker volledige toegang tot alle services en inhoud van het systeem dat voor hem is vrijgegeven. De toegang is onafhankelijk van het apparaat, waardoor het gebruik van User CAL's ideaal is voor werknemers die op verschillende werkplekken werken en ook onderweg of buitenshuis werken. Als u vragen hebt over de optimale licenties van Microsoft Sharepoint 2016 en de slimme combinatie van User AL's en Device CAL's, zullen onze experts u graag adviseren.

PlatformWindows
BesturingssysteemWindows Server 2012 R2 (Standard of Data Center), Windows Server 2016 (Standard of Data Center), Windows Server 2019 (Standard of Data Center)
Processor64-Bit Quad-Core CPU (Minimum)
Werkgeheugen16 GB (minimaal bij single server rol), 12 GB (minimaal bij beheer in een server-farm), 24 GB (of meer aanbevolen)
Grafische kaartk.A.
Geluidskaartk.A.
Harde schijf80 GB (minimaal voor de systeemdrive), 100 GB (minimaal voor tweede en elke volgende drive)
Beeldschermk.A.
Optische driveUitsluitend voor de installatie van DVD
Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat