Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs
€ 1.759,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100588-BE
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Met Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs hebben bedrijfscomputers toegang tot de...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"

Met Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs hebben bedrijfscomputers toegang tot de vele functies van het moderne databasesysteem SQL Server 2017. Elke gebruiker van deze apparaten profiteert voortaan van de talrijke berichten en analyses die de SQL-software biedt. Bovendien kun je door de integratie gebruikmaken van de services van een platform waarmee complexe zakelijke problemen door middel van oplossingen voor gegevenstransformatie kunnen worden verholpen. SQL Server 2017 is een flexibel gegevensplatform waarop je een universele gebruikersinterface voor alle platformen gebruikt. Medewerkers van het bedrijf kunnen daar apps ontwikkelen met gebruik van technologie naar keuze. De gegevens van de onderneming kunnen later worden geïntegreerd in de nieuwe apps. SQL Server 2017 biedt Cognitive Services aan om de gegevens te verwerken op basis van kunstmatige intelligentie, hoe groot de omvang van de bedrijfsgegevens ook is. 

Efficiënt geautomatiseerde database-workloads 

De clientlicenties Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs zijn vereist om vanaf een specifiek bedrijfsapparaat onder andere toegang te krijgen tot uitgebreide databasemodulefuncties. Ten opzichte van de vorige versie van de software zijn in de versie van 2017 op verschillende punten verbeteringen doorgevoerd. Als belangrijkste service voor het beveiligen en verwerken van gegevens kan de databasemodule in SQL Server 2017 ook voor de meest veeleisende gegevensverwerkingstoepassingen in moderne ondernemingen worden gebruikt. De gebruiker kan bijvoorbeeld OLTP- en OLAP-gegevens samenstellen. Met geavanceerde gebruikerscomponenten zoals SQL Server Management Studio kunnen database-objecten eenvoudig worden beheerd, terwijl SQL Server Profiler de gebeurtenissen op de server vastlegt voor analyse op een later moment. 

Efficiënt beheer van bedrijfsgegevens

Gebruikers van Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs kunnen afzonderlijke geavanceerde toepassingen ontwikkelen in een programmeertaal naar keus. Deze kunnen met SQL Server 2017 worden uitgevoerd in Windows-, Linux- en Docker-containers. Bovendien is er kunstmatige intelligentie geïntegreerd in de databasesoftware, wat sneller inzicht biedt in gegevens, ook wanneer dit grote hoeveelheden betreft. Naar wens kunnen bedrijfsspecifieke gegevens daarnaast worden gecombineerd met wereldwijd verzamelde gegevens om nieuwe inzichten te verwerven. In de standaardversie van SQL Server zijn basisfuncties voor het multidimensionaal modellen van tabelmodellen beschikbaar. De 2017-versie van de geliefde bedrijfssoftware overtuigt door de grote schaalbaarheid en de goede beschikbaarheid. Gebruikers hebben toegang tot diverse datawarehousing-functies zoals gegevenscompressie of Change Data Capture. Meerdere Data Marts kunnen overzichtelijk worden gebruikt en beheerd.

Verschillen ten opzichte van andere SQL Server-licenties 

De SQL Server Standard Edition is software die is afgestemd op de behoeften van middelgrote ondernemingen. De software werkt met maximaal 24 kernen en de grootte van de database is begrensd op 524 PB. In de Enterprise Edition wordt daarentegen onder andere een onbeperkt aantal kernen ondersteund, omdat deze duurdere versie zich richt op grotere ondernemingen. Elk bedrijf heeft altijd een licentie nodig voor elk serverexemplaar, naast aanvullende licenties voor gebruikers of voor apparaten die gebruikmaken van de desbetreffende server. Er kunnen voor apparaten 10 CAL-licenties worden aangeschaft onder de naam Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs. 

Processor:
ten minste 2 GHz en 2 kernen

Werkgeheugen:
ten minste 4 GB RAM

Harde schijf:
6 GB beschikbaar

Beeldscherm:
resolutie van ten minste 800 x 600 (Super VGA)

Connectiviteit:
bestaande internetverbinding 

Besturingssysteem:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 of Windows 8 tot Windows 10

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 of Ubuntu 16.04, 
Docker Engine 1.8+ voor op containers gebaseerde implementaties; 3,25 GB RAM; bestandssysteem XFS of EXT4

Overig: 
.NET 4.6 (voor keuze van de database-engine, de masterdataservice en replicatie)

Aanvullende aanbevelingen:
afhankelijk van de systeemconfiguratie en de gekozen toepassingen

Doorverwijzende links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat