Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Kaspersky Total Security 2019

Kaspersky Total Security 2019
€ 23,95

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Kaspersky
  • 100561-BE
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Met Kaspersky Total Security 2019 hebben de IT-beveiligingsexperts van Kaspersky Labs hun...meer

Productinformatie "Kaspersky Total Security 2019"

Met Kaspersky Total Security 2019 hebben de IT-beveiligingsexperts van Kaspersky Labs hun premium-product met talrijke kleine en grote innovaties opnieuw naar een hoger niveau getild. Het „all-in pakket zonder zorgen” zorgt zo niet alleen voor bescherming tegen onder meer virussen, trojans en malware, maar ook voor effectieve bescherming tegen phishing-attacks en aanvallen op de privacy van de gebruiker. De kern van de beveiligingssoftware wordt gevormd door de realtime hybride virusscanner.

De virusscanner maakt door middel van verbinding met de cloud gebruik van de collectieve intelligentie van talloze computers. Onbekende bedreigingen worden zo meteen herkend en vrijwel in realtime opgenomen in de databank. De regelmatige updates zorgen ervoor dat de gebruikers van Kaspersky Total Security zo al snel na het opduiken van een nieuwe bedreiging weer beschermd zijn. De beschermingsfunctie in de 2019-versie wordt ondersteund door betere herkenning van zwakke punten.

Bescherming en privacy bij bankieren en winkelen

Omdat steeds meer geldtransacties via internet worden afgewikkeld, is een optimaal beveiligde computer van doorslaggevend belang. Kaspersky Total Security 2019 springt er in dit opzicht uit met een Anti-Phishing-functie, die gebruikers attent maakt op vervalste websites van banken en aanbieders van betalingsdiensten. Misbruik van bankrekeninggegevens, pincodes en aanmeldingsgegevens voor andere sites kan zo worden voorkomen.

De „Safe Money”-technologie zorgt voor extra veiligheid bij betalingstransacties. Doordat wachtwoorden ingevoerd kunnen worden via het virtuele toetsenbord, wordt effectief een eind gemaakt aan de praktijken van keyloggers. De wachtwoorden kunnen bovendien handig worden opgeslagen in de geïntegreerde wachtwoordmanager.

Ook de kinderen kunnen dankzij de nieuwste versie van Total Security veilig gebruik maken van internet. Ouders kunnen downloads en ongeschikte inhoud vergrendelen en doorgeven van persoonlijke gegevens, zoals het adres en telefoonnummer, blokkeren. Omdat via de individuele profielinstellingen bijvoorbeeld de webcam kan worden gedeactiveerd, kan bovendien heimelijk en onbevoegd rondkijken in de woon- of kinderkamer worden voorkomen.

Grootst mogelijke veiligheid voor data en documenten

Met Kaspersky Total Security 2019 zijn ook belangrijke data veilig. Met behulp van de geoptimaliseerde op de cloudgebaseerde back-upfunctie kunnen gebruikers belangrijke documenten en bestanden net zo eenvoudig online beveiligen als de video's of foto's van de afgelopen zomervakantie. Ook niet in de cloud opgeslagen gegevens profiteren van de beveiligingssoftware, omdat die in een virtuele datasafe kunnen worden opgeslagen.

De datasafe is verder beveiligd met behulp van AES 256-bit encryptie. Onbevoegde toegang is op die manier zo goed als onmogelijk. En mochten gevoelige data niet langer nodig zijn, dan zijn die door de meegeleverde datashredder met een enkele muisklik onherstelbaar te vernietigen. Om ervoor te zorgen dat data niet onbedoeld verloren gaan, is het met de software bovendien mogelijk back-ups te plannen.

Ongestoord werken

Wie in alle rust in full screen-modus wil werken, kan voortdurende meldingen van de virusscanner niet gebruiken. De ontwikkelaars van Kaspersky Labs hebben de nieuwste versie van hun premium-product daarom zodanig aangepast, dat het arbeidsproces alleen nog maar in kritieke gevallen door meldingen wordt onderbroken. De gebruikersinterface werd bovendien op veel punten aangepast en opgeschoond, wat zorgt voor snellere en meer comfortabele navigatie.

Voor elke vereiste de juiste versie

Wie op meer dan één computer of notebook extra veiligheid wil hebben, kan voordelig 3 of 5 licenties tegelijkertijd aanschaffen. Gebruikers die bij aankoop kiezen voor een licentie van twee jaar zijn nog voordeliger uit. Ook deze versies zijn verkrijgbaar als afzonderlijke licentie of als licentie voor 3 of 5 apparaten. Kortom, Kaspersky Total Security 2019 is het ideale product voor alle gebruikers die geen enkel risico willen nemen.

PlatformWindows 10 Home, Windows 10 Pro, Mac OS
ProcessorProcessor met minimaal 1 GHz, (32 bit (x86) of 64 bit (x64) - sneller aanbevolen
Werkgeheugenminimaal 2 GB RAM (32 bit / 64 bit), 4 GB RAM aanbevolen (32 bit / 64 bit)
Grafische kaartDirectX 9-grafische kaart (minimum) met WDDM 1.0 driver, DirectX 10-grafische kaart (optimaal)
GeluidskaartkA
Harde schijfMinimaal 16 GB hardeschijfruimte op de installatiedrive (32 bit), 20 GB hardeschijfruimte (64 bit)
Beeldscherm800 x 600 pixels (minimum)
Optische driveDVD-drive (voor installatie van dvd's)

Doorverwijzende links naar "Kaspersky Total Security 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Kaspersky Total Security 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat