Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Kaspersky Internet Security 2019

Kaspersky Internet Security 2019
€ 18,95

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Kaspersky
  • 100551-BE
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Efficiënte beveiligingssoftware zoals Kaspersky Internet Security 2019 mag op geen enkele...meer

Productinformatie "Kaspersky Internet Security 2019"

Efficiënte beveiligingssoftware zoals Kaspersky Internet Security 2019 mag op geen enkele notebook of desktopcomputer ontbreken, omdat volgens de meest recente statistieken de bedreiging op internet nog voortdurend toeneemt. De kern van het nieuwste beveiligingspakket van Kaspersky Labs is de veelomvattende bescherming tegen virussen en andere bedreigingen, net als in Kaspersky Anti-Virus 2019. Dit beschermt Windows-computers, Macs en mobiele eindapparatuur effectief tegen onder meer virussen, wormen, malware, ransomware en de steeds vaker voorkomende encryptietrojanen.

Maar dat is dus nog niet genoeg. Daarom is Kaspersky Internet Security 2019 veel meer dan alleen een antivirusprogramma: het slaat phishing-attacks bij online bankieren af, ondersteunt privacybescherming en beschermt pincodes en wachtwoorden tegen diefstal van gegevens. Bovendien beschikt de software over een afzonderlijk te configureren mechanisme voor ouderlijk toezicht. Met behulp daarvan kan ongewenste inhoud worden geblokkeerd en is het mogelijk het gebruik van sociale netwerken in goede banen te leiden.

Veilig surfen met cloudbescherming

Om zo snel mogelijk te kunnen reageren op de steeds weer nieuwe bedreigingen, maken de experts van Kaspersky Labs in de meest recente versie van Internet Security Suites opnieuw gebruik van rechtstreekse verbinding met de cloud. Dankzij dit beschermingsmechanisme weten alle gebruikers meteen wanneer op een apparaat van een andere gebruiker een nieuwe bedreiging wordt herkend en die wordt ingevoerd in de zich voortdurend actualiserende online databank. Zo kan door middel van de speciale updates vrijwel in realtime op bedreigingen worden gereageerd. Betere herkenning van zwakke punten zorgt bovendien voor efficiënte bescherming tegen verschillende exploits.

Veiligheid in de hele digitale levenssfeer

Een ander belangrijk onderdeel van Kaspersky Internet Security 2019 is de beveiliging van online betalingsverkeer door een geïntegreerde functie voor phishingbescherming. Gebruikers worden zo op betrouwbare wijze gewaarschuwd tegen vervalste websites van banken en aanbieders van betalingsdiensten. Verder speelt ook privacybescherming een belangrijke rol in het softwarepakket. Het maakt niet uit of het gaat om de gebruikersidentiteit bij online bankieren, rondsnuffelen op shoppingsites, op sociale netwerken of bescherming van de computer thuis, de meest recente versie van Kaspersky Internet Security zorgt voor complete veiligheid.

Terwijl gebruikers van webcams bovendien kunnen beschikken over een functie voor bescherming tegen misbruik van de camera door criminelen, krijgen ouders de mogelijkheid hun kinderen actief te beschermen door downloads of verzending van persoonlijke gegevens te blokkeren. Via de Internet Security Multi-Device Suite zijn de omvangrijke beveiligingsopties bovendien ook op androïdapparatuur zoals Mac-systemen te gebruiken.

Nieuwe features in Kaspersky Internet Security 2019

De 2019-versie van de beveiligingssoftware komt uit met talrijke verbeterde details, die het gebruik aanmerkelijk vereenvoudigen en storingen door de software voorkomen. Zo werd bijvoorbeeld het meldingssysteem zodanig aangepast, dat bij het werken in de full screen-modus alleen kritieke meldingen worden getoond. Het arbeidsproces wordt zo niet door overbodige pop-ups onderbroken.

Naast de mogelijkheid speciale websites via een symbool direct te openen in een veilige browser, is er ook een verbeterde Anti-Banner-component. Met behulp daarvan is het in de meest recente versie nu mogelijk een filter te configureren voor bepaalde banners, die door Kaspersky Internet Security geblokkeerd moeten worden. Nieuw is ook de duidelijk meer transparante versie van de tools voor het verwijderen van overbodige of ongewenste software. Deze tools zijn nu aanmerkelijk intuïtiever.

De juiste versie voor elke vereiste

Wie meerdere apparaten beschermen wil, heeft de mogelijkheid naast de voor een jaar geldige afzonderlijke licentie ook licenties aan te schaffen voor installatie van 3 of 5 desktop-apparaten of notebooks. Een andere mogelijkheid is het licentiepakket meteen bij aanvang van de looptijd voor twee jaar te boeken. Op die manier is het mogelijk voor langere tijd en tegen bijzonder gunstige voorwaarden te profiteren van de veelomvattende bescherming van Kaspersky Internet Security 2019.

PlatformWindows
BesturingssysteemWindows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorProcessor met minimaal 1 GHz, (32 bit (x86) of 64 bit (x64) - sneller aanbevolen
Werkgeheugenminimaal 1 GB RAM (32 bit), 2 GB RAM aanbevolen (64 bit)
Grafische kaartkA
GeluidskaartkA
Harde schijfMinimaal 1150 MB hardeschijfruimte op de installatiedrive
Beeldscherm1024 x 600 pixels (minimum)
OverigeActieve internetverbinding voor activering en installatie van Kaspersky Anti-Virus, actualisering van databanken en gebruik van Kaspersky Security Network.
Doorverwijzende links naar "Kaspersky Internet Security 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Kaspersky Internet Security 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat