G Data Internet Security 2017

G Data Internet Security 2017
€ 23,95

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
 • G Data
 • 100289-BE
 • Nieuw
 • 1 Jaar
 • Alle talen
Wat G Data Internet Security 2017 beschermt Uw geld:  Onze browserbeveiliging zorgt...meer

Productinformatie "G Data Internet Security 2017"

Wat G Data Internet Security 2017 beschermt

Uw geld: Onze browserbeveiliging zorgt ervoor dat enkel de onvervalste bankwebsite wordt geopend. Zodat niemand uw overschrijvingen kan manipuleren.

Uw bestanden: Maak versleutelde back-ups van uw foto's, documenten en andere bestanden en bewaar ze in de cloud.

Uw privacy: Spionageprogramma's krijgen geen kans: controleer wie of wat toegang krijgt tot uw pc en gegevens naar het internet verzendt.

De belangrijkste functies van G Data Internet Security 2017:

 • Firewall: Controleert alle inkomende en uitgaande verbindingen als bescherming tegen hackers en spionagesoftware – volledig automatisch of volgens uw eigen regels.
 • Antispam: Blokkeert spam zoals reclame- en phishingmails en houdt uw digitale postvak schoon.
 • Nieuw! Back-up naar de cloud: Sla uw versleutelde back-ups automatisch op in de cloud – bij Dropbox of Google Drive.
 • Nieuw! Anti-Ransomware: Geen kans voor encrytpietrojanen: Internet Security voorkomt dat criminelen uw bestanden versleutelen.
 • G DATA BankGuard: Onze gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven – voor veilig online bankieren en shoppen.
 • Kinderbeveiliging: Controleer het internetgebruik van uw kinderen: bepaal de gebruikstijden en laat uw kinderen uitlsuitend naar goedgekeurde sites surfen.
 • Virusscanner: Vertrouw op de hoogste identificatiecijfers dankzij parallel werkende technologieën. U ontvangt elk uur nieuwe virushandtekeningen, voor de beste beveiliging tegen schadelijke software.
 • Exploitbeveiliging: Voorkomt dat criminelen misbruik maken van de veiligheidslekken in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-lezers op uw computer.

Zo beschermen wij u op internet

Bij online bankieren en shoppen

De verbinding tussen uw bank en uw computer is normaal gesproken versleuteld. De ontsleuteling van de gegevensoverdracht gebeurt in uw browser: cybercriminelen kunnen zich in dit proces nestelen met behulp van banktrojanen. Zodra u een overschrijving uitvoert, manipuleren de aanvallers de verzonden gegevens. Uw geld komt dan niet bij de opgegeven ontvangers zoals een online shop terecht, maar op een andere rekening.

Onze virusscanner herkent banktrojanen aan de hand van hun kenmerken. Als deze malware al een eigen handtekening heeft, dan maakt G Data Internet Security 2017 deze al bij het downloaden onschadelijk. Onze BankGuard-technologie biedt bovendien bescherming tegen nog onbekende gevaren: de functie zorgt ervoor dat uw browser alleen gecontroleerde, veilige inhoud weergeeft.

Hoe doet BankGuard dat?

Manipulaties door banktrojanen gebeuren in bepaalde bestanden van het werkgeheugen. G DATA BankGuard herkent automatisch wanneer een infectiepoging plaatsvindt en vervangt het getroffen deel van het geheugen door een veilige kopie.

Tijdens het ontvangen en verzenden van e-mails

Behalve de bestanden op uw vaste schijf en in uw externe geheugens controleert onze virusscanner ook uw e-mails op schadelijke inhoud. Dat geldt voor alle berichten die u via het e-mailprogramma op uw computer ontvangt en verzendt. Als de scanner niets vindt, dan wordt ook onze antispamfunctie actief. De toepassing controleert de e-mails op kenmerken die typisch voor spam zijn. Aan de hand van deze kenmerken wordt een waarde berekend, die de waarschijnlijkheid op spam weergeeft.

Behalve de eigen inschatting vergelijkt de OutbreakShield-technologie de resultaten met een database op internet – hier worden de voorbeelden van massaal verzonden virussen en spammails bewaard. Zo sluit G Data Internet Security 2017 in real-time het lek dat tussen het begin van een massamailing en zijn bestrijding door speciaal aangepaste handtekeningen bestaat.

Bij het surfen

De virusbewaker controleert alle bestanden die van het internet afkomstig zijn. Al bij het downloaden blokkeert hij geïnfecteerde documenten, foto's en dergelijke. Zo vormen ook onopgemerkte downloads geen gevaar meer. Daarbij maakt G Data Internet Security 2017 niet alleen gebruik van de elk uur bijgewerkte virushandtekeningen. Behalve de handtekeningscan werkt de software met een cloud-oplossing: in dit online geheugen worden eigenschappen verzameld van actuele bestanden die schadelijke code bevatten. Deze eigenschappen worden met die van uw bestanden vergeleken – zo weet u snel of alles veilig is.

En hoe beschermt G DATA u tegen gevaarlijke websites? 

In de cloud worden internetadressen verzameld. Als een URL in de database bekendstaat als verspreider van schadelijke inhoud, blokkeert onze browserbeveiliging de site.Wanneer cybercriminelen dus proberen om u met phishinglinks in de val te lokken, hoeft u niets te vrezen. Dat geldt trouwens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse posts en advertenties worden niet in de browser geopend. Onafhankelijk van de cloud onderzoekt onze webbeveiliging alle gegevens die voor het oproepen van een website naar uw computer worden verzonden. Zo herkent deze gevaarlijke inhoud voordat u de site opent.

G Data Internet Security 2017 - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Windows 8
 • Windows 7
Prozessor

 /

Werkgeheugen  2 GB RAM
Schijfruimte  /
Grafische kaart

 /

Geluidskaart  /

Andere vereisten:

Alle functies van G DATA oplossingen worden ondersteund op 32- en 64-bit systemen.

Om de software te installeren, of voor ondertekening en software virusupdates is een internetverbinding nodig.

Doorverwijzende links naar "G Data Internet Security 2017"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
G Data Internet Security 2017 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat