Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

G Data Antivirus 2019

G Data Antivirus 2019
€ 15,95

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • G Data
  • 100957-BE
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Koop G Data Antivirus 2019  en geniet van een veilig systeem G Data Antivirus 2019 is de...meer

Productinformatie "G Data Antivirus 2019"

Koop G Data Antivirus 2019  en geniet van een veilig systeem

G Data Antivirus 2019 is de ideale antivirus-oplossing voor particuliere gebruikers. De software is geoptimaliseerd om weinig rekencapaciteit in beslag te nemen, terwijl u werkt. Daarmee is ook bij een scan van belangrijke gegevens op de achtergrond een hoge snelheid gewaarborgd. Er bestaat geen reden om een verminderde prestatie bij het gebruik van andere toepassingen te verwachten. Om te zorgen voor een hoge mate van herkenning van virussen zijn in het programma twee virusscanners actief. Deze zoeken zowel al bekende kwaadaardige software als ook volledig nieuwe virussen of bedreigingen die alleen lokaal beperkt zijn tot het apparaat zelf. Dat deze technologie nodig is, blijkt als we kijken hoe vaak nieuwe virussen ontstaan: ongeveer elke zes seconden verschijnt in het Internet nieuwe malware. Gebruikers die G Data Antivirus 2019 kopen, halen de best mogelijke beveiliging hiertegen in huis.

Om een betrouwbare bescherming te waarborgen, werkt G Data Antivirus 2019 proactief. Zodra uitvoerbare bestanden verdacht gedrag vertonen (bijvoorbeeld door in de achtergrond processen te starten die niets met het bestand zelf te maken hebben), worden deze door de antivirus-software gestopt. Ervaren gebruikers kunnen dan handmatig besluiten wat met het bestand moet gebeuren. Alle anderen vertrouwen op de veilige en vooraf gekozen instellingen van de software. Dit werkt ook voor downloads: deze komen niet volledig op de PC te staan, zodra de antivirusscanner daar een bedreiging in constateert. Omdat de meeste malware, van welke aard dan ook, via het Internet verspreid wordt, zijn gebruikers met deze technologie bijzonder doeltreffend hiertegen beveiligd.

Zodra gebruikers G Data Antivirus 2019 kopen, zijn bovendien lacunes in de beveiliging van andere programma's zoals Adobe Flash, Microsoft Office en vergelijkbare toepassingen afgedekt. Geen enkele software kan ooit 100 % veilig zijn - en G Data Antivirus 2019 zorgt ervoor dat die veiligheidsrisico's worden opgevangen. Dus hebben gebruikers ook dan niets te vrezen als lacunes in de beveiliging, die speciaal zijn toegesneden op de software op de eigen computer, worden benut. Dit functioneert ook bij lacunes die tot op heden nog niet bekend zijn: het antivirus-programma controleert hoe de malware zich gedraagt en gaat na of dit gedrag afwijkt van normale programma's.

Door het gebruik van dit instrument wordt ook het surfen op het Internet aanmerkelijk veiliger: websites die met schadelijke code zijn geïnfecteerd, worden door de virusscanner geblokkeerd voordat deze geladen zijn. Zo wordt het duidelijk veiliger om via Internet aankopen te doen of online te bankieren. Deze veiligheidskenmerken worden ook toegepast op speciale trojans voor bankieren: deze zijn gemaakt om overboekingen te manipuleren en op die manier soms aanzienlijke schade te veroorzaken. Dankzij de in G Data Antivirus 2019 geïntegreerde BankGuard-technologie worden dergelijke manipulaties onmiddellijk herkend en vervolgens door de oorspronkelijke overboeking vervangen. De malware wordt natuurlijk in één moeite door gewist.

Verder biedt het programma een uitstekende beveiliging tegen ransomware, die de laatste jaren steeds meer voorkomt. Ransomware blokkeert de inhoud van een harde schijf. De blokkering wordt opgeheven na betaling van losgeld. Ook hier wordt een proactieve technologie toegepast, waardoor het ongewild coderen van alle gegevens onmogelijk wordt gemaakt. Bij verdachte activiteiten op de harde schijf stopt de antivirus-oplossing dit proces onmiddellijk en wordt hier melding van gemaakt. Afpersers vangen dus bot bit gebruikers die G Data Antivirus 2019 kopen. Zij dekken zich zo volledig in tegen alle soorten bedreigingen en zijn permanent verzekerd van de integriteit van hun gegevens.

Bij het ontwikkelen van de software heeft men erop gelet dat de rekencapaciteit minimaal belast wordt. Ondanks de vele functies die naast de genoemde mechanismen ook bescherming tegen geïnfecteerde e-mails bieden, is zelfs op oudere apparatuur geen verlies van de performance te merken. Dit blijkt ook uit de systeemvereisten, die minimaal zijn. Zelfs oudere computers en notebooks kunnen dus uitstekend worden beveiligd door aankoop van G Data Antivirus 2019.

 

Besturingssysteemondersteuning van Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 en Windows 7 in 32- of 64-versie
Werkgeheugentenminste 2 GB RAM
Harde schijftenminste 500
Doorverwijzende links naar "G Data Antivirus 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
G Data Antivirus 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Wir kaufen bei vielen Distributoren hohe Stückzahlen von neuen Produktschlüsseln auf, welche nicht verwendet oder installiert wurden.
Durch diese Art des Einkaufs, dem Entfall von Liefer-und Lagergebühren aufgrund des virtuellen Lieferweges, können wir derart günstige Preise realisieren und weitergeben.

Recent bekeken
Live Chat Live Chat