Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie
(0)2 5880507

Guarantee banner image

100% geld-terug-garantie

Veilig software kopen bij lizengo

Dankzij de 100% geld-terug-garantie* kunt u zorgeloos iets kopen bij lizengo. Mocht u na aankoop van een product onverhoopt constateren dat de aangeschafte producten niet aan uw verwachtingen voldoen, hoeft dit u niets te kosten.

Op die manier kunt u bij ons veilig en zonder problemen de nieuwste software aanschaffen. En mocht u per ongeluk het verkeerde product hebben aangeschaft en het nog niet hebben gebruikt, dan helpt onze klantenservice u graag bij het ruilen of laten terugbetalen van uw bestelling.

Onze belofte

trusted shops
Kopersbescherming van Trusted Shops
geld zurueck
100% geld-terug-garantie
ersatz
Vervanging bij problemen

In het geval van een terugbetaling ontvangt u uiteraard het volledige aankoopbedrag retour en komt u niet voor verdere onaangename verrassingen te staan. Hiervoor volstaat een aankoopbewijs van lizengo (bijvoorbeeld door het toesturen van de bijbehorende factuur) en een schriftelijke bevestiging dat u het product niet in gebruikt hebt genomen of in de toekomst niet zult gaan gebruiken of dat het product niet is of zal worden overgedragen aan derden. Zodra we de schriftelijke bevestiging en het bewijs van de desbetreffende aankoop hebben ontvangen, gaan we over tot terugbetaling van het volledige aankoopbedrag op de bij ons bekende bankrekening. In verband met de benodigde verwerkingstijd vindt terugbetaling uiterlijk 14 dagen plaats na ontvangst van het aankoopbewijs en de bevestiging door lizengo.

De 4 stappen om van de geld-terug-garantie te profiteren

Stap 1

Storneringsformulier aanvragen bij de klantenservice

Stap 2

Formulier ingevuld terugsturen

Stap 3

Controle door onze klantenservice

Stap 4

Geld terug binnen 14 dagen

In sommige gevallen kan de geldigheidsduur van de 100% geld-terug-garantie* beperkt zijn. Dit betreft producten die een vaste looptijd kennen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365. Uiteraard wordt de garantieperiode alleen verkort bij producten met een kortere looptijd. Op die manier geniet u ook voor beperkt geldige producten vanzelfsprekend van de zekerheid van de 100% geld-terug-garantie.

De garantietermijn is beperkt tot 3 jaar na factuurdatum. Hiervan uitgezonderd zijn producten met een beperkte looptijd. Bij dergelijke producten blijft de garantie beperkt tot de looptijd van het product. Na overlegging van een bewijs dat het product bij lizengo is aangeschaft en op voorwaarde van een schriftelijke bevestiging dat het product verder niet zal worden gebruikt en ook niet aan derden is doorgegeven, wordt 100% van de betaalde prijs zonder opgaaf van redenen gerestitueerd. De terugbetaling vindt 14 dagen na ontvangst van het (aankoop)bewijs en de bevestiging bij lizengo plaats.

Live Chat Live Chat